Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu decembrie 2018

Leu decembrie 2018

HOROSCOP LEU DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, rabufniri, calatorii, lege, tensiuni in iubire, cu copiii, rudele sau strainatatea

 

De pe 1 redevii preocupat de viata intima, activitati casnice, legate de camin, proprietati imobiliare, familie, parinti, locuri natale, acoperirea nevoilor de baza si implinirea sufleteasca. Pana pe 6 revezi informatii si regandesti lucrurile, iar intre 6 si 13 poti sa aplici practic o noua viziune. Din 2, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor cu familia, dorintelor de a imbunatati situatia locativa si beneficiilor din imobiliare. In privinta acestora, primele zile iti pot aduce situatii surprinzatoare, pe 16 poti lua decizii durabile, pe 21 poti fi inspirat, dar si cam visator, iar pe 28 iti sunt favorizate schimbarile profunde.

Pana pe 22 inca mai esti sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, educative si creative, petreceri, relaxare si distractii. In prima saptamana, mai ales intre 3 si 6, dar si pe 25, ai grija la conflicte, forta distructiva, neglijenta si neclaritate. De fapt, din 13, pentru vreo trei saptamani esti preocupat mai mult de propria afirmare, iubire, arta, puterea de creatie, copii, joaca, hobbyuri, relaxare, petreceri si distractii. Pe 20 o situatie iesita din comun iti poate aduce o oportunitate de deschidere, eliberare sau reforma, iar pe 21 iti sunt favorabile orice lucruri ce tin de intalniri, aflarea si asimilarea informatiilor, acte oficiale, negocieri, drumuri si alergaturi.

Tot in aceasta privinta, a relatiilor romantice, a copiilor, recunoasterii meritelor, distractiilor si incercarilor de a gasi fericirea, de la sfarsitul lunii, pana in februarie datorita spiritului de expansiune si idealismului poti fi extravagant si poti exagera, asa ca incearca sa iti controlezi inclinatia spre aventuri temporare, cheltuieli pe distractii, speculatii financiare sau jocuri de noroc, in special la mijlocul lui ianuarie.

Din 22, pentru o luna te concentrezi pe serviciu, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, indeplinirea responsabilitatilor, dar si pe ingrijirea sanatatii tale. Referitor la aceste lucruri, sfarsitul de an si inceputul lui 2019 iti pot aduce stabilitate, maturitate, evenimente categorice si hotarari cu efect de lunga durata. In plus, incepand din ultimele zile ale lunii, in anul ce vine ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa iti pui concret visele in practica.

Din punct de vedere al actiunilor legate de relatii intime si sufletesti, descoperirea adevarului, depasirea crizelor si surse externe de venituri, bani sau bunuri la comun cu altcineva, pe 7 poti fi prea senzitiv, idealist si romantic, asa ca ai grija la incidente neprevazute, pierderi, confuzii, secrete, rabufniri si dezamagiri. Pe 17 insa iti poti folosi cu succes instinctele, credinta, ambitia si vointa.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.