Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu decembrie 2017

Leu decembrie 2017

HOROSCOP LEU DECEMBRIE 2017

Atentie la discutii, serviciu, sanatate, calatorii, rabufniri si tensiuni in dragoste si cu copiii

 

De pe 1 pana de Craciun iti sunt favorizate relatiile romantice si poti obtine venituri din hobbyuri, arta sau distractii. Tot pe 1 atentie la exprimare, incidente, graba, nervozitate si dificultati in calatorii. Pe 3 ai sansa de a-ti extinde sau renova caminul, de a achizitiona unul sau de a primi o locuinta, cu ajutorul altor surse decat propriile finante. Pe 3 si pe 10 ai grija la tensiuni in dragoste.

In perioada 3 – 23 decembrie ai sansa sa revezi atitudinea fata de exprimarea artistica, iubire si copii, iar pe 6 chiar poti sa redresezi o situatie mai veche. Incepand cu 9, pentru o luna si jumatate iti cheltuiesti energia pentru camin si familie, insa incearca sa fii mai putin agresiv. Pe 10 poti descoperi un hobby sau o alta forma de creativitate care ti-ar deschide orizonturile. Pe 13 si 15 ai grija la tensiuni cu persoana iubita si copiii. Pe 16 poti lua o decizie referitoare la evolutia personala.

Dupa trei ani de restrictii si lectii despre relatiile romantice, copii si procreatie, exprimarea talentelor si distractii, din 20 decembrie, urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la afectiuni medicale si terapii, un mod de viata sanatos, rutina, locul de munca.

Din 21, pentru o luna te implici total in munca, serviciu si ingrijirea sanatatii tale. Si chiar in acea zi poti lua o hotarare in aceasta privinta, cu efect pe termen lung. Tot in 21 iti sunt favorizate iubirea la distanta si beneficiile din arta si creatii spirituale. Din 23, pana in mai 2018 poti face cu succes schimbari drastice legate de casa, familie, munca si sanatate. De pe 25, pentru aproape patru saptamani ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine venituri mai mari din serviciu. Tot in 25 dai dovada de maturitate in privinta relatiilor profesionale si a veniturilor din munca. Pe 28 poti initia actiuni legate de camin, familie si depasirea situatiilor de criza.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.