Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu august 2019

Leu august 2019

HOROSCOP LEU AUGUST 2019

Tendinte generale: In luna august pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre viata personala, si bani, resurse si siguranta materiala. Totusi, pana pe 11 ai tendinta sa te izolezi si sa cauti singuratatea, cand poti avea momente de constientizare si iti sunt favorabile orice intelegeri sau intalniri legate de imbunatatirea psihicului, spiritualitate, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, renuntarea la sacrificii, dependente si legaturi nocive.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de viata ta proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, felul in care te exprimi, comportament, infatisare si felul in care esti vazut de ceilalti. In aceste privinte primele zile ale lunii iti pot aduce schimbari si evenimente imprevizibile, dar si sansa unui nou inceput datorita Lunii Noi de pe 1. Incearca sa fii deschis si adaptabil, dar sa amani deciziile importante pentru cateva zile, mai ales ca intre 4 si 21, in special pe 7, 8 si 14 poti avea parte de succes, momente placute si ocazii de castig. In plus, din 11 pana in ultimele zile ale lunii iti indrepti gandurile si interesele exclusiv inspre aceste chestiuni. Cel putin pe 16 si 21 pot avea loc demersuri importante, poti afla noi informatii si poti descoperi noi perspective.

Din 18 si mai mult din 23, lucrurile importante devin resursele, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, veniturile, economia, investitiile, achizitiile, confortul si nivelul de trai. Cel putin pana la mijlocul lui septembrie aici te implici cel mai tare, aici iti indrepti spiritul de actiune, energia, sociabilitatea si dorintele, aici poti obtine avantaje si beneficii pe plan relational si financiar. Pot exista oportunitati de succes si schimbari favorabile in special pe 24, 26, 28 si 30. Din 29 si din punct de vedere mental, al ideilor, intereselor, intalnirilor si planurilor te concentrezi mai tare pe aceste chestiuni, iar Luna Noua de pe 30 iti deschide noi cai si directii de urmat.

Pe termen lung, din 11 revin norocul, optimismul, sansele reale de extindere, crestere si progres in legatura cu dorinta de afirmare, recunoasterea meritelor, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber. Iar din 12 august, tot restul anului iti sunt incurajate reformele, schimbarile, eliberarile de atasamente si abordarile inovatoare cu privire la succesul social si profesional, obiectivele tale in viata, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatie.

Atentie la: relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, colaborari, parteneriate, aplanarea conflictelor, procese si lucrul cu publicul. In aceste privinte Luna Plina din 15 poate aduce tensiuni, situatii conflictuale si schimbari, cel putin la nivel relational si financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.