Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu august 2018

Leu august 2018

HOROSCOP LEU AUGUST 2018

Atentie la temperament, incidente, execese, serviciu, camin, familie, cuplu sau autoritati

 

Pana pe 15, in special pe 1 si 2, ai grija la incidente, atitudine in societate, impulsivitate si tensiuni cu partenerul, asociatii sau autoritatile. Oricum, de pe 7 pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de impulsiv si agitat in public, fata de superiori sau fata de o anumita schimbare de cariera sau statut social, iar de luna ce vine poti aborda o noua atitudine fata de colaborare si convietuire.

Din 7, o luna esti mai sociabil, ai un stil de exprimare artistic si poti castiga din comunicare, transport si comert. Pe 8, daca gasesti solutii inventive, chiar iti sunt favorizate asocierile, contractele, parteneriatele, relatia de cuplu, comunicarea cu ceilalti si beneficiile din tranzactii sau colaborari. In schimb pe 10 si pe 26 ai grija la sanatate si tensiuni in comunicarea cu cei apropiati si la serviciu.

Tot ziua de 7 iti poate aduce dificultati legate de modul in care te comporti si esti perceput, familie, imobiliare, parinti sau locurile natale. In special pe 9, dar si pe 11 si 28, poti obtine noi informatii si perspective asupra acestor lucruri, insa ai grija la exagerari, excese si supraevaluari. Pana pe 19 inca mai poti revizui atitudinea ta fata de viata, comportamentul, felul in care iti exprimi identitatea, relationezi si te infatisezi in fata celorlalti.

Din 13 in 27 ai ocazia sa reevaluezi initiativele fata de munca ta, serviciu, rutina zilnica si ingrijirea sanatatii, iar incepand cu 23, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, cresterea nivelului de trai si acumularea materiala. Mai mult, in jur de 25-27 august ai sansa de a pune bazele unor proiecte pe plan material, social si profesional, prin care iti poti stabiliza veniturile, poti imbunatati imaginea publica, iti poti atinge obiectivele, poti deveni eficient si productiv, poti creste veniturile din munca sau servicii, si poti creste nivelul confortului personal.

In plus, in jur de 19 poti avea un succes legat de locuinta, familie, relatii de suflet, legaturi intime, obtinerea linistii sufletesti, gasirea unor surse de finantare, depasirea crizelor si acoperirea nevoilor de baza, iar din 23 pana la sfarsitul lui septembrie, poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la camin, proprietati imobiliare, familie, parinti, locuri natale, munca si sanatate.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.