Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu aprilie 2019

Leu aprilie 2019

HOROSCOP LEU APRILIE 2019

Tendinte generale: In primele trei saptamani inca te mai ocupi de perfectionarea si educatia ta, si te indrepti spre cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si chestiuni juridice. Luna Noua din 5 iti aduce ocazia unui nou inceput, insa pe 10 si 13 actiunile ti-ar putea fi limitate cumva datorita unor chestiuni ce tin de munca, obligatii sau sanatate. Pe 14 ai putea avea un succes legat de recunoasterea meritelor, puterea personala, iubire si distractii, si ai ocazia sa intelegi mai bine cum sa evoluezi. Chiar daca din 20 nu te mai implici direct, inca vreo trei, patru saptamani, din punct de vedere mental, al intereselor, relatiilor si castigurilor, ramai tot in zona lucrurilor legate de educatie, lege sau strainatate, prin tot felul de intalniri, activitati de comunicare si socializare.

Din 20, pentru o luna te preocupa cel mai mult lucrurile legate de atingerea obiectivelor, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imbunatatirea faimei, imaginii publice si statutului social. In jur de 23 pot avea loc evenimente bruste, neprevazute si iesite din comun, ce pot aduce surprize atat placute, cat si dificile. Atentie la reputatie, statut social si autoritati.

De pe 10, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului si tendintelor de crestere referitor la lucrurile ce iti fac placere si te fac fericit, puterea personala, persoana iubita, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, jocuri de noroc si distractii. Se poate sa aiba loc dificultati, iar succesul si castigul sa fie doar teoretice. Incearca sa-ti ajustezi judecata si principiile.

Poti avea succes in: depasirea crizelor afective si financiare, relatiile intime si de suflet, obtinerea de imprumuturi, surse externe de venituri, bani sau posesiuni la comun, mosteniri sau partaje.

Referitor la mentalitate si comunicare, pe 2 iti sunt favorabile inspiratia, intuitia si gandirea pe baza de simtire, dar ai grija la perceptii gresite, confuzii sau neclaritati. Zilele de 7 si 10 sunt bune pentru planuri si strategii pe termen lung. Pe 12 pot exista dificultati datorate unor noi perspective sau informatii, care insa te pot ajuta sa te adaptezi si sa-ti reevaluezi crezurile.

Din punct de vedere al relatiilor si finantelor, pe 10 poti avea una din cele mai fascinante zile din an, plina de senzatii sublime, frumusete si magie, dar ai grija la idealism, inselatorii, amagiri si iluzii. Ziua de 12 este buna pentru decizii stabile si spirit practic, iar 15 pentru intalniri pasionale si redresari financiare. Pe 16 evita cheltuielile extravagante, fii cumpatat, in limita legii si moralitatii.

Concentreaza-te pe: serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. In general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, si acum, dar si in mai. Pe de o parte este vorba despre invatarea unor lectii de viata, maturizare si responsabilitate, iar pe de alta parte despre desfiintarea unor obiceiuri, situatii sau relatii, pentru a face loc unora noi. Ambele tendinte, incepand de la sfarsitul lunii, pentru 5 luni iti dau ocazia sa revezi decizii mai vechi, sa intelegi cum sa administrezi mai bine ceea ce ai, sa fixezi anumite scopuri si sa te pregatesti de o reconstructie din temelii.

Atentie la: ultimile zile din luna, cand pot avea loc dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de cercul de cunostinte, organizatii, asociatii, corporatii, afaceri la scara larga, proiecte de viitor, popularitate si actiuni sociale sau umanitare. La Luna Plina de pe 19 ai grija la dificultati de comunicare sau miscare, discutii sau certuri cu cei apropiati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.