Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu aprilie 2018

Leu aprilie 2018

HOROSCOP LEU APRILIE 2018

Atentie la sanatate, serviciu, relatia cu strainatatea si calatoriile la distanta

 

In prima zi a lunii ai grija la examene si in drumurile lungi, iar pe 4, 5, 11 si 25 si la blocaje si tensiuni la serviciu, scaderea energiei fizice, dificultati in relatia cu strainatatea si actiunile legale.

Pe 2 atentie la epuizare fizica si neplaceri la locul de munca. Pe 14 poti gasi solutii pentru schimbari necesare ce tin de camin, proprietatile imobiliare, familie, parinti, locurile natale, munca si sanatate. Incepand cu 18 si mai clar din 22, pana in septembrie revin insa teme mai vechi ce tin de regimul de viata, serviciu, conditiile de munca, ingrijirea sanatatii si gasirea unor terapii, ce te indeamna sa iti reanalizezi atitudinea, sa revezi greselile pe care le-ai facut si sa gasesti modalitati prin care sa recapeti controlul asupra acestor lucruri. Pe 24 si 26 chiar ai ocazia sa iti canalizezi energia si actiunile catre o transformare drastica, iar deciziile din 29 pot avea urmari pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani ti se imbunatateste imaginea publica si iti sunt favorizate legaturile profesionale, relatia cu superiorii si autoritatile, poti obtine venituri suplimentare si beneficii din munca, din profesie si din statutul social, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Pe 17 incearca totusi sa nu exagerezi cu activitatile sociale si profesionale, nu neglija familia si caminul.

Pana pe 15 inca mai poti sa iti revizuiesti anumite decizii legate de cresterea ta personala si profesionala, iar incepand de atunci iti revine spiritul de aventura, setea de cunoastere si aprofundare, si pentru inca o luna te preocupa progresul personal, educatia superioara si calatoriile. Pe 18 poti avea parte de evenimente neasteptate in drumurile lungi, legate de strainatate, educatie sau legalitate.

De pe 20, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, statutul social si imaginea publica. Din 24, aproape o luna iti sunt favorizate relatiile de prietenie, devii popular, te bucuri de aprecierea in colectivitate si iti pot creste castigurile din afaceri.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.