Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu aprilie 2017

Leu aprilie 2017

Atentie in dragoste si la mentalitate, calatorii, serviciu si sanatate

 

De pe 3 iti reevaluezi veniturile suplimentare, dar si relatiile intime. Incepand cu 6 reiei teme mai vechi legate de iubire, copii si activitati creative. Din 10 incepi sa revizuiesti atitudinea ta in cariera, directia profesionala si aspiratiile sociale. Din 20 revezi anumite decizii legate de reorientare profesionala, dezvoltare personala si calatorii. Tot din 20 incepi sa intelegi mai bine anumite lucruri legate de sanatate, rutina, serviciu si devotament.

Pe 6 dorinta de a ajunge in varful ierarhiei iti aduce si o schimbare a locului de munca, sau macar a atitudinii. Incepand cu 15 iti sunt favorabile planurile de regenerare psihica, dar si financiara. Pe 17 ai sansa sa obtii anumite beneficii din cariera ce te pot ajuta sa depasesti anumite momente de criza, dar si sa-ti folosesti creativitatea in cresterea ta personala si profesionala. Din 19 te preocupa mai mult statutul social si cariera, iar din 21 esti mai hotarat sa faci ceva in privinta viitorului si interactionezi cu grupuri mari, asociatii sau macar cu prietenii. Pe 24 este un moment favorabil pentru a reevalua directia in care vrei sa evoluezi pe plan personal, dar si in cariera.

Pe 7 si pe 9 ai grija la comunicare, informatii si conceptii, la drumuri lungi, locul de munca si sanatate. Pe 8 si pe 21 atentie la tensiuni in relatia intima si blocaje financiare. Pe 28 un moment de iluminare iti poate dezvalui o anumita cale spirituala. Ai grija in calatorii la mare distanta.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.