Home / Horoscop saptamanal / Leu 9-15 septembrie 2019

Leu 9-15 septembrie 2019

HOROSCOP LEU 9 – 15 SEPTEMBRIE  2019

Pana sambata inca te mai indrepti cu toate fortele catre lucrurile ce tin de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, confortul personal si nivelul de trai. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In continuare pot exista discutii, intrevederi, sanse de actiune si noi oportunitati legate de valoarea ta, bani, confort si ceea ce detii. Pot aparea anumite persoane sau proiecte inselatoare, dar ai si capacitatea sa vezi realitatea folosindu-ti instinctul, mai degraba decat logica si rationamentul. Poti face descoperiri si poti afla anumite adevaruri cu privire la situatia financiara, investitii, achizitii, bunuri in posesie, venituri si resurse proprii, inclusiv talente si calitati native, dar evita sa te mai consumi pe lucruri fara importanta. Luna Plina de sambata poate fi un moment dificil si tensionat dar favorabil transformarilor si renuntarii la situatii nocive, in care te sacrifici sau care te amagesc. Evenimentele iti pot aduce modificari atat in gandire si interese, cat si in stari sau situatii, iar entuziasmul si optimismul te pot face sa crezi ca poti obtine un succes rapid. Totusi, spiritul practic si chibzuinta te-ar ajuta mai mult, asa ca ar fi bine sa planifici, sa faci strategii, sa te organizezi si sa-ti dozezi eforturile. Ramai corect si principial, evita exagerarile, canalizeaza-ti energia si ambitia catre scopuri de atins pas cu pas, pe termen lung.

Proiectele, initiativele si activitatile legate de obtinerea veniturilor, cresterea confortului, acumulare si stabilizare materiala pot cunoaste un nou inceput, o ajustare, o redresare sau o finalizare, iar schimbarile iti sunt favorabile si in ceea ce priveste folosirea eficienta si productiva a abilitatilor tale, munca pe care o faci, serviciile prestate, remuneratie, calitatea vietii, rutina zilnica si nivelul de trai. Aceste chestiuni ce tin de munca, eforturi fizice, sanatate, conditiile de munca si trai, sunt supuse unei corectii importante, perioada de acum fiind marcata de evenimente remarcabile, transformari durabile in timp si testari de maturitate, realism si responsabilitate.

Luna Plina de sambata poate aduce furie, impulsivitate, confuzii sau scandaluri legate de recapatarea controlului, regenerare, depasirea crizelor, obtinerea ajutorului din afara, relatii intime, gelozie, legaturi sufletesti, despartiri, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri sau partaje.

Desi inca doua saptamani ai calea libera sa te implici si sa actionezi in lucruri ce tin de bani, resurse si confort, de sambata si pana la inceputul lui octombrie te intereseaza si te atrag chestiuni legate de socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri si idei. In aceste privinte iti sunt incurajate preocuparile, intalnirile, discutiile, negocierile, obtinerea castigurilor, urmarirea a ceea ce iti place si iti doresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.