Home / Horoscop saptamanal / Leu 9 – 15 iulie 2018

Leu 9 – 15 iulie 2018

HOROSCOP LEU 9 – 15 IULIE 2018

Atentie la temperament, incidente, atitudine, tensiuni in familie sau cu colegii

 

Luni inca mai poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de identitatea personala, felul in care te comporti si te exprimi, nevoile tale sufletesti, familie, camin si imobiliare. In plus, de marti poti relua activitatile de renovare, imbunatatire si infrumusetare a locuintei, castigurile din imobiliare pot creste, iar familia ta se poate mari.

Tot de marti, o luna iti sunt favorizate investitiile, poti avea venituri mai mari si poti cheltui mai mult pentru imbunatatirea nivelului de trai. Toata saptamana, in special joi si sambata, ai sansa unui castig pe plan material, social si profesional. Poti avea parte de beneficii nesperate din cariera sau imaginea publica, poti lua decizii favorabile in privinta serviciului si a veniturilor, si poti gasi noi cai de a imbunatati valoarea personala si reputatia.

Pana joi ai grija la incidente, tensiuni cu colegii, epuizare fizica sau psihica. Profita de Eclipsa Solara de vineri ca sa renunti la relatiile, obiceiurile, tendintele si starile negative, sa constientizezi care si ce anume iti face rau, sa iti clarifici perceptiile si sa hotarasti exact ce sacrificii esti dispus sa faci. Cauta noi solutii pentru a te elibera de ceea ce te trage inapoi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.