Home / Horoscop saptamanal / Leu 9-15 aprilie 2018

Leu 9-15 aprilie 2018

HOROSCOP LEU 9 – 15 APRILIE 2018

Atentie la delasare, sanatate, serviciu, relatia cu strainatatea si calatoriile la distanta

 

In primele trei zile ar trebui in continuare sa fii atent la dificultati in examene, drumuri lungi, relatia cu strainatatea si actiuni legale.

Pana miercuri iti mai sunt inca favorabile cresterea profesionala, legaturile colegiale si castigurile din serviciu. Pana sambata poti initia actiuni inspirate in aceste directii, iar de marti pana joi poti chiar obtine o avansare, venituri suplimentare, un proiect profesional impreuna cu altii, sau poti initia o relatie cu un coleg plin de resurse.

Sambata poti gasi solutii pentru schimbarile necesare ce tin de proprietati imobiliare, camin, familie, parinti, locurile natale, munca si sanatate. De duminica pana martea ce vine incearca sa gasesti un echilibru intre viata personala si cariera. Tot atunci poti primi o oferta de munca, iti poti imbunatati viata, situatia locativa, relatia cu familia si statutul social.

De duminica pana miercurea urmatoare poti avea parte de evenimente neasteptate in drumurile lungi, legate de strainatate, educatie sau legalitate.

Tot de duminica incolo iti revin spiritul expansiv, dorinta de aventura, cunoastere, aprofundare si explorare. Profita pentru a incepe un curs sau pentru a calatori!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.