Home / Horoscop saptamanal / Leu 8 – 14 octombrie 2018

Leu 8 – 14 octombrie 2018

HOROSCOP LEU 8 – 14 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, sanatate, serviciu, camin, familie, anturaj, cuplu sau autoritati

 

Pana vineri ai grija la sanatate, incidente, blocaje si tensiuni in comunicare, la serviciu, cu rudele si cei apropiati.

De miercuri, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de camin, imobiliare, familie, parinti, locuri natale, amintiri, istorie si acoperirea necesitatilor de baza. Referitor la aceste lucruri, in prima parte a saptamanii poti primi vesti sau poti afla lucruri surprinzatoare, insa de miercuri pana vineri ai sansa de a lua lua decizii practice, de a lansa proiecte sau de a pune bazele unor intelegeri, cu efect pe termen lung. Duminica si luni insa, ar trebui sa eviti sau sa amani intalnirile importante.

In aceeasi directie, in continuare ai ocazia sa reevaluezi legatura cu parintii si familia, dar si castigurile ce tin de proprietati sau afaceri imobiliare. Pana joi reexamineaza aceste situatii, ca sa impiedici dificultati in camin sau in legatura cu proprietatile imobiliare, conflicte in familie, in cuplu, cu asociatii sau in relatiile personale. Afla exact ce ti-ar placea si te tenteaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti.

In plus, Luna Noua de marti te indeamna sa reconsideri sociabilitatea, interactiunea cu ceilalti, relatia cu rudele si anturajul, dar si veniturile din tranzactii, educatie, activitati jurnalistice sau de comunicare. Profita de aceasta perioada ca sa clarifici relatii sau situatii, si sa intelegi mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.