Home / Horoscop saptamanal / Leu 8-14 iulie 2019

Leu 8-14 iulie 2019

HOROSCOP LEU 8 – 14 IULIE 2019

In continuare iti indrepti preocuparile atat catre introspectie, izolare si lucruri ascunse, cat si spre ceea ce iti doresti tu de la viata.

Saptamana aceasta poti avea parte de transformari majore legate de imbunatatirea psihicului, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, intrajutorare, renuntarea la sacrificii, dependente, persoane ascunse sau nocive. Poti avea parte de anumite restrictii, provocari, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, situatii de criza, cel putin pe interior, dar pot aparea si noi oportunitati, perspective, lucruri, persoane, relatii sau proiecte care sa te atraga. Pot exista incheieri de capitole, rupturi sau finalizari, care sunt insa necesare pentru a echilibra ce ai nevoie cu ceea ce trebuie facut. Incearca sa accepti schimbarea de directie si sa mergi pe ceea ce simti in sufletul tau.

Incepand de luni, pana pe 19 ai ocazia sa afli informatii, sa reconsideri atitudini, sa revizuiesti mentalitati, preocupari si interese in ceea ce priveste viata ta proprie si imbunatatirea ei, directia in care mergi, imaginea personala, vitalitatea, comportamentul si infatisarea. Sunt posibile neintelegeri, tensiuni sau accidente, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm, atent si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.