Home / Horoscop saptamanal / Leu 8-14 aprilie 2019

Leu 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP LEU 8 – 14 APRILIE 2019

De miercuri, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului, cresterii si viitorului legate de lucrurile ce iti fac placere si te fac fericit, puterea personala, persoana iubita, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, jocuri de noroc si distractii. Pot avea loc dificultati, succesul si castigul pot stagna, dar ai ocazia sa-ti ajustezi judecata si principiile. Saptamana aceasta chiar poate exista nevoia unei schimbari la nivel de mentalitate, interese, relatii si finante.

Poti avea succes in: ceea ce priveste depasirea crizelor si pierderilor, regenerarea afectiva si financiara, legaturile intime si de suflet, resursele externe, imprumuturile, banii si posesiunile la comun. Informatiile descoperite sau vestile primite acum iti pot oferi noi puncte de vedere, decizii si strategii, o schimbare in modul de abordare si ocazia de a-ti corecta viziunea.

In legatura cu avantajele si beneficiile dinspre ceilalti, de pe urma unor contracte sau lucruri la comun, pot avea loc intalniri fascinante, poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti castiga un partaj sau o mostenire, poti primi un ajutor financiar sau imprumut, poti initia relatii sufletesti si intime de durata si poti pune bazele unor afaceri impreuna cu altii. Anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale, intense si extrem de tentante, insa incearca sa fii realist, practic si cumpatat.

Concentreaza-te pe: obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturile fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Pot avea loc lectii de viata, evenimente importante sau dramatice, insa incearca sa privesti posibilele provocari, blocaje sau situatii de criza ca pe oportunitati de a acumula experienta, de a te maturiza si a recapata controlul asupra situatiilor.

Atentie la: lucrurile ce tin de studii, redirectionarea profesionala, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. Ai grija la accidente, tensiuni la locul de munca, scaderea vitalitatii si energiei fizice. Poti intampina rezistenta, te poti simti atacat, pot exista momente de lupta, frustrare, deprimare sau panica, insa toate acestea au rolul de a te face sa te autodepasesti si sa imbratisezi o noua perspectiva. Deschide ochii in special la ce tine de puterea personala, recunoasterea meritelor tale, ce simti, ce iti place si te face fericit. Fii intelept si adaptabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.