Home / Horoscop saptamanal / Leu 7-13 ianuarie 2019

Leu 7-13 ianuarie 2019

HOROSCOP LEU 7 – 13 IANUARIE 2019

De luni, pentru o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, referitor la orice legaturi romantice, cu tinerii sau copiii, colaborari sau activitati artistice, educative, creative, distractive, placute si relaxante.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind completarea educatiei, calatorii sau legaturi la distanta, relatia cu strainatatea si actiuni legale. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de sentimente, iubire si recunoasterea meritelor tale pe un plan mai larg. Fii sincer cu tine insuti si optimist, dar nu exagera.

Concentreaza-te pe: serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. In aceste privinte ai sansa sa recapeti controlul si sa faci planuri durabile in timp. Pregateste-te pentru o schimbare si ai mai multa incredere ca visele tale pot deveni realitate.

Atentie la: sanatate, relatii colegiale si drumuri lungi, accidente, rabufniri, tensiuni in dragoste, jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.