Home / Horoscop saptamanal / Leu 6-12 mai 2019

Leu 6-12 mai 2019

HOROSCOP LEU 6 – 12 MAI 2019

Incepand de luni, pana pe 21 mintea iti sta mai mult la succesul tau social, imaginea publica si relatiile profesionale. Ai putea profita de aceasta perioada pentru a-ti indrepta intr-acolo interesele, preocuparile si demersurile. Chiar in primele zile, in special miercuri, poti primi informatii sau vesti neobisnuite, poti avea idei inovatoare sau intalniri iesite din comun. Acorda atentie, deoarece pot exista situatii neprevazute.

Poti avea succes in: privinta acelorasi lucruri, legate de obiectivele tale in viata, scopurile pe care vrei sa le atingi, cariera, planul profesional, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, statut social, faima si reputatie. Evenimentele iti pot aduce o schimbare favorabila pe termen lung prin eliminarea unor atasamente si tendinte invechite sau negative. Este posibil sa descoperi anumite secrete, sa obtii un ajutor psihic sau financiar din partea altora, sa-ti recapeti controlul, sa primesti noi indatoriri, obligatii si responsabilitati la locul de munca.

Concentreaza-te pe: legaturi la distanta, cu strainatatea sau pe internet, avantajele materiale si beneficiile provenite din activitati intelectuale, educative sau spirituale, relatii externe, proiecte internationale, turism, procese sau chestiuni juridice. Anumite situatii te pot limita, bloca si forta sa faci o schimbare imediata, drastica si profunda, dar in acelasi timp poti avea una din cele mai bune perioade ale anului, atat pe plan relational, cat si financiar, in privinta acestor lucruri. Poti primi noi sanse de castig si oportunitatea de a obtine ce te atrage, iti doresti si ti se potriveste, fie relatie, obiect, activitate sau proiect. Incearca sa dai dovada de adaptabilitate si sa faci alegeri bune pentru viitorul tau. Iti sunt incurajate initiativele de grup, in colectivitate, legate de societate si popor, afaceri de anvergura, tehnici si domenii noi, asa ca foloseste-ti curajul, insa actioneaza moderat si cumpatat. Totul tine de atitudinea fata de experimente, educatia oamenilor, lucruri diferite sau indepartate, necunoscut si viitor. Poti avea succes in orice intalniri, discutii sau tranzactii ce iti pot aduce noi experiente, te pot face sa evoluezi si sa te afirmi.

Atentie la: spirit conflictual in grupari sau organizatii, blocaje in afaceri, jocuri de noroc, tensiuni in dragoste, cu copiii, in colectivitate. Pana miercuri inclusiv fii atent si la atitudine in public, intalniri si relatii la nivel inalt. Teoretic acolo evenimentele te pot surprinde in mod placut, dar ar fi bine sa ramai conectat la realitate si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.