Home / Horoscop saptamanal / Leu 6 – 12 august 2018

Leu 6 – 12 august 2018

HOROSCOP LEU 6 – 12 AUGUST 2018

Atentie la incidente, sanatate, excese, certuri, camin, familie, cuplu, rude, serviciu

 

De marti, pentru o luna esti mai sociabil, ai un stil de exprimare artistic si poti castiga din comunicare, transport sau comert. In primele trei zile chiar iti sunt favorizate asocierile, contractele, parteneriatele, relatia de cuplu, comunicarea cu ceilalti si beneficiile din tranzactii sau colaborari, atat timp cat esti inventiv si abordezi un nou mod de actiune in privinta parteneriatelor si asocierilor, conlucrarii, cooperarii si convietuirii. De marti pana vineri ai grija insa la sanatate si tensiuni in comunicare, cu cei apropiati si la serviciu. Incearca sa vezi unde ai gresit pana acum, urmeaza-ti interesul, fii practic, realist si chibzuit.

Tot de marti, pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de impulsiv in societate si scad sansele unor schimbari bruste de cariera sau statut social. Gaseste noi moduri de a evolua.

Totusi, tema saptamanii este sa privesti altfel viata, sa adopti un nou stil de a te comporta si infatisa, sa imbunatatesti felul in care reactionezi si initiezi actiuni personale. Marti, joi si sambata poti avea noi viziuni asupra acestor lucruri, poti fi temperamental si poti intampina dificultati legate de familie, camin si propriile necesitati, asa ca fii cumpatat si evalueaza-ti corect nivelul de putere pe care o ai. Profita de Eclipsa Solara de sambata ca sa-ti definesti identitatea si propria personalitate. Ai incredere in tine si reinventeaza-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.