Home / Horoscop saptamanal / Leu 5-11 noiembrie 2018

Leu 5-11 noiembrie 2018

HOROSCOP LEU 5 – 11 NOIEMBRIE 2018

Atentie la calatorii, drumuri lungi, relatia cu strainatatea si actiuni legale

 

Incepand de marti, doua luni incearca sa reconsideri spiritul de aventura si o extindere a orizonturilor prin studii sau calatorii. Iar incepand de joi, pentru treisprezece luni norocul, sansa, cresterea si succesul te favorizeaza in orice este legat de afirmarea ta, relatii sentimentale, arta, creativitate, copii, joaca, placeri, hobbyuri si distractii.

De marti pana vineri ai ocazia sa iti schimbi atitudinea referitor la interactiunea cu rudele, relatia cu apropiatii si veniturile din tranzactii, educatie sau comunicare, mai ales in privinta legaturilor directe si contractelor de asociere sau parteneriat. De sambata, pentru o saptamana poti lua initiative legate de contracte de uniune, cooperare si colaborare.

Luna Noua de miercuri te indeamna spre noi inceputuri legate de camin, locuinta, proprietati imobiliare, familie, locurile natale, acoperirea necesitatilor de baza si implinirea sufleteasca. In aceste privinte, in primele zile iti sunt favorizate clarificarile si ai capacitatea sa vezi mai bine realitatea, iar de joi pana duminica poti sa iti impui vointa si ambitia. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.