Home / Horoscop saptamanal / Leu 5-11 august 2019

Leu 5-11 august 2019

HOROSCOP LEU 5 – 11 AUGUST 2019

Pana duminica inca iti mai sunt avantajate proiecte, relatii si activitati secrete, ascunse sau spirituale. Incearca sa programezi intrevederi, sa initiezi demersuri si intelegeri.

De duminica iti revin norocul, ocaziile de extindere si sansele de crestere referitoare la dorinta de a iesi in evidenta, iubire, relatii romantice, copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii, insa chiar dinainte poti avea parte de noi oportunitati.

Tot de duminica devii din nou sociabil si comunicativ, iar pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de viata ta si imbunatatirea ei, directia in care mergi, imaginea personala, vitalitate, comportament si infatisare. In aceste privinte ai o perioada favorabila oricaror intalniri, socializarii, negocierilor si obtinerii unor beneficii materiale.

Ca urmare, saptamana aceasta poti avea parte de victorii, castiguri, succes in relatii sau afaceri, in special cele personale, legate de viata ta proprie si imbunatatirea ei. Poti incepe un nou hobby, te poti implica intr-o poveste de dragoste, poti obtine un succes personal si poti avea parte de reusite in orice intalniri romantice sau sociale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.