Home / Horoscop saptamanal / Leu 4-10 noiembrie 2019

Leu 4-10 noiembrie 2019

HOROSCOP LEU 4 – 10 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta poti depune eforturi mai mari in chestiuni ce tin de socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, educatie, aflarea informatiilor, mediul apropiat, rude, prieteni, tranzactii, intelegeri, schimburi de bunuri sau idei. In primele doua zile pot avea loc dificultati din cauza unor actiuni de dominare sau compromisuri impuse, dar de miercuri pana saptamana ce vine exista sanse pentru negocieri, solutionari favorabile si gasirea unui echilibru. Evita forta insa fii curajos, elimina constrangerile si indrazneste sa lupti pentru drepturile tale.

Lucrurile in care te implici in mod concret sunt legate insa de activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si acoperirea nevoilor sufletesti. Aici ai ocazia sa gasesti resurse si ajutoare, sa afli noi informatii, sa te trezesti la realitate, sa renunti la limitari, sa-ti recapeti puterea si controlul asupra situatiilor. Accepta ca a venit momentul unor transformari si incepe sa pui lucrurile in miscare pentru a-ti implini sperantele.

Alte arii de interes in care ai oportunitatea sa iti pui planurile in aplicare tin de serviciu, obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, energie, vitalitate, ingrijirea sanatatii, rutina zilnica si regimul de viata. Ai incredere sa-ti urmezi visele si imbina inspiratia cu spiritul constructiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.