Home / Horoscop saptamanal / Leu 4-10 martie 2019

Leu 4-10 martie 2019

HOROSCOP LEU 4 – 10 MARTIE 2019

Incepand din 6 martie, pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri, evenimentele tip supriza si schimbarile bruste iti pot deschide noi directii legate de fixarea si atingerea obiectivelor, aspiratiile sociale si profesionale, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imbunatatirea faimei, imaginii publice si statutului social.

Poti avea succes in: aceste privinte, in special poti obtine crestere, beneficii si recunoastere in cariera datorita eforturilor tale la locul de munca. Poti avea intalniri si actiuni sociale reusite in care sa iti arati spiritul de lider, ti se poate imbunatati imaginea publica si poti lua initiative inspirate, eficiente si profitabile pe plan profesional. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, iar actiunile tale iti pot stabiliza si consolida statutul, renumele si reputatia.

Concentreaza-te si fii atent la: regenerarea afectiva si financiara, legaturi intime si sufletesti, depasirea crizelor si pierderilor, resurse externe, imprumuturi, bani si posesiuni la comun.

De marti pana pe 28 ai ocazia sa revizuiesti mentalitati si interese in aceste privinte, sa afli noi informatii, sa constientizezi anumite lucruri, dar pot exista confuzii, dezamagiri sau deziluzii. La fel, Luna Noua de miercuri poate fi inceputul unei cure de dezintoxicare, te poate ajuta sa reconsideri stari si situatii, iti poate aduce fler si inspiratie, dar si neclaritati.

Din aceste motive, in legatura cu lucrurile mentionate, marti si miercuri pot avea loc evenimente neprevazute, asa ca in prima parte a saptamanii fii atent atat la senzatii si perceptii, cat si la situatiile concrete care se intampla. Acum ai sansa sa intelegi ce tendinte negative ar trebui sa elimini, sa incepi sa faci ordine si sa controlezi lucrurile, atat timp cat iti pastrezi speranta, iti folosesti intuitia si ai incredere in simturile tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.