Home / Horoscop saptamanal / Leu 4-10 februarie 2019

Leu 4-10 februarie 2019

HOROSCOP LEU 4 – 10 FEBRUARIE 2019

De luni incolo, toata luna poti obtine avantaje si beneficii din munca pe care o depui si serviciile aduse altora. Ti se pot imbunatati relatiile colegiale, conditiile de munca si trai, poti avea parte de negocieri cu succes si de noi oportunitati privind locul de munca.

De duminica, doua luni preocuparile, gandurile si interesele tale se concentreaza pe investigarea subiectelor secrete, depasirea crizelor emotionale, obtinerea unui ajutor financiar extern, relatii intime si sufletesti, imprumuturi, mosteniri, bani sau bunuri la comun. In martie vei avea sansa de a revizui mentalitati si de a descoperi anumite informatii.

Poti avea succes in: intalniri, discutii, activitati si initiative ce tin de relatiile personale si directe, cuplu, aplanarea conflictelor, contracte, procese sau asocieri. Poti oficializa un parteneriat, poti pune bazele unei colaborari si poti legaliza relatia de dragoste. Poti gasi solutii si rezolvari ingenioase pentru a evolua, iar Luna Noua de luni iti poate aduce noi directii si ocazii favorabile in urmatoarele saptamani.

Concentreaza-te pe: perfectionare, studii, cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatii la distanta si chestiuni legale. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute. Ai puterea sa faci o schimbare si sa gasesti noi moduri de a-ti exprima dorinta de progres, insa poti fi agitat, instabil si prea rebel. Incearca sa-ti controlezi instinctul de a cuceri noi teritorii, nevoia de aventura in necunoscut si urgenta de a darama bariere, propune-ti un scop pe care sa-l atingi si cheltuieste-ti energia in mod constructiv.

Atentie la: relatia cu strainatatea, actiuni legale si drumuri lungi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.