Home / Horoscop saptamanal / Leu 30 septembrie-6 octombrie 2019

Leu 30 septembrie-6 octombrie 2019

HOROSCOP LEU 30 SEPTEMBRIE – 6 OCTOMBRIE  2019

In continuare lucrurile importante tin de socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, educatie, aflarea informatiilor, mediul apropiat, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri si idei. Acum pot avea loc provocari si complicatii, dificultati care sa te oblige sa te maturizezi si sa-ti asumi anumite responsabilitati. Incearca sa fii deschis schimbarii cel putin din punct de vedere al relatiilor, castigurilor, lucrurilor, persoanelor sau activitatilor ce te atrag. Poti sa aplanezi conflicte privind rudele sau vecinii, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi prietenii, sa investesti in mijloace de comunicare si transport, sa renegociezi castiguri din socializare sau comert. Iti sunt favorabile reevaluarile, reconsiderarile si fixarea unor scopuri pe termen lung. De vineri, o luna si jumatate aici iti consumi energia si depui cele mai mari eforturi, asa ca iti sunt incurajate actiunile concrete si initiativele legate de comunicare, informare, publicitate, comert, intelegeri, prieteni, rude si anturaj.

Totusi, incepand de joi preocuparile tale includ si activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si nevoile sufletesti. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. Spre sfarsitul saptamanii poti afla informatii secrete, pot avea loc intalniri surprinzatoare, poti gasi noi resurse si poti descoperi noi perspective cu privire la locuinta, imobiliare, relatii de familie, crearea unei baze si satisfacerea necesitatilor intime.

Tot incepand de joi, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de obligatii, responsabilitati, munca, serviciu, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata, ingrijirea sanatatii, conditiile de munca si trai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.