Home / Horoscop saptamanal / Leu 30 iulie – 5 august 2018

Leu 30 iulie – 5 august 2018

HOROSCOP LEU 30 IULIE – 5 AUGUST 2018

Atentie la incidente, conflicte, tensiuni in public sau familie, cu partenerul sau autoritatile

Si saptamana aceasta, mai ales joi, atentie la impulsivitate in public, agresivitate in societate sau in relatiile personale, conflicte, procese, situatii neprevazute legate de asociati, tensiuni cu partenerul, colaboratorii sau autoritatile.

De vineri pana martea urmatoare, ai grija si la temperament, forta pe care o arati, felul in care te comporti si te exprimi, relatiile de familie, camin sau imobiliare. Optimismul exagerat, excesele si supraevaluarea iti pot crea dificultati. Pentru a putea avea succes incearca sa vezi exact care este nivelul puterii tale, sa fii realist si cumpatat.

Incepand de duminica, pana miercurea ce vine iti sunt favorabile relatiile cu ceilalti, imbunatatirea relatiei de cuplu, incheierea de contracte si castigurile din comunicare, comert sau transport, atat timp cat reusesti sa iti ajustezi modul de actiune, atitudinea si initiativele in privinta parteneriatelor de durata, a asocierilor, conlucrarii, cooperarii si convietuirii. Profita ca sa gasesti solutii inventive pentru a obtine ce iti doresti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.