Home / Horoscop saptamanal / Leu 30 aprilie – 6 mai 2018

Leu 30 aprilie – 6 mai 2018

HOROSCOP LEU 30 APRILIE – 6 MAI 2018

Atentie la prieteni, imprumuturi, sanatate, serviciu, relatia cu strainatatea si calatoriile

De luni pana joi incearca sa iti folosesti senzatiile si perceptiile pentru a gasi oportunitati in cariera si profesie. Verifica insa cat este imaginatie si dorinta, si cat realitate.

De vineri pana martea ce vine poti deveni foarte popular, dar atentie la idealism si iluzii, aventuri temporare, afaceri sau bani la comun. Ai grija si la drumurile lungi, examene, scaderea energiei fizice, tensiuni in munca, relatia cu strainatatea si chestiuni legale.

De la Luna Plina de luni, timp de zece zile poti avea parte de rabufniri datorita unor situatii ce tin de familie, asigurarea nevoilor de baza, camin si imobiliare. Ai rabdare, nu reactiona impulsiv si cauta solutii sa te imparti echitabil intre viata particulara si sociala. In prima parte a saptamanii inca mai poti lua decizii favorabile pe termen lung in privinta carierei si serviciului. Saptamana viitoare ai sansele sa imbunatatesti atmosfera in familie, locuinta dar si imaginea publica, asa ca incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.