Home / Horoscop saptamanal / Leu 3 – 9 septembrie 2018

Leu 3 – 9 septembrie 2018

HOROSCOP LEU 3 – 9 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la temperament, incidente, sanatate, serviciu, rude, cuplu sau autoritati

 

Luni inca mai poti imbunatati felul in care vezi viata si esti privit, atitudinea, comunicarea, felul in care te porti, relatia cu cei din jur si castigurile din tranzactii sau propria aparitie. Totusi, de marti pana sambata ai grija la blocaje si tensiuni in comunicare, la serviciu, cu rudele sau cei apropiati. De sambata, pentru doua luni poti imbunatati relatia cu familia, poti infrumuseta casa si pot creste castigurile din imobiliare. La sfarsitul saptamanii ai grija la surprize si strictete in privinta caminului si a relatiilor de familie.

De joi si pana la sfarsitul lunii, in special in urmatoarele doua saptamani, atentie la incidente, atitudine in societate, impulsivitate si tensiuni cu partenerul, in relatiile personale, cu asociatii sau autoritatile.

Tot de joi, pana la anul ai din nou capacitatea de a fi responsabil si organizat cu privire la obligatiile zilnice, munca, serviciu, sanatate si regimul de viata, iar pana saptamana viitoare ai sansa de a face o schimbare importanta, pentru a avea mai mult succes. Si tot de joi, doar pentru doua saptamani, te preocupa mai mult veniturile, finantele, economia, posesiunile, nivelul de trai si confortul personal. Pana vineri poti vedea mai bine realitatea legata de aceste lucruri, si chiar poti gasi noi oportunitati pe plan material si profesional. Profita de Luna Noua de duminica pentru a initia noi planuri financiare si noi investitii, si pentru a incepe sa fii mai eficient ca pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.