Home / Horoscop saptamanal / Leu 3-9 iunie 2019

Leu 3-9 iunie 2019

HOROSCOP LEU 3 – 9 IUNIE 2019

De marti, pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la imbunatatirea psihicului, spiritualitate, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, renuntarea la sacrificii, dependente si legaturi nocive. Anumite informatii sau intalniri iesite din comun iti pot deschide un nou drum, iar de duminica, pentru o saptamana poti actiona cu succes pentru a-ti vedea sperantele implinite.

Poti avea succes in: ceea ce priveste obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renumele, faima si reputatia. In legatura cu avantajele si beneficiile din cariera sau statutul social, pana duminica inca mai poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti obtine venituri din aparitii in public, poti exista oportunitati pe plan profesional, poti fi sustinut de anumite persoane si poti primi un ajutor dinspre superiori sau autoritati.

Concentreaza-te pe: relatiile sociale, grupul de cunostinte, popularitate, colectivitate, multimi, organizatii, corporatii, actiuni umanitare, proiecte de viitor si afaceri de anvergura.

Luni, momentul de Luna Noua iti incurajeaza un nou inceput. In a doua parte a saptamanii poti da dovada de inspiratie si intuitie, pot avea loc evenimente care sa-ti deschida orizonturile, insa pot exista si confuzii, controverse si interpretari eronate. Incepand de duminica, pana pe 3 iulie poti avea parte de reusite din punct de vedere financiar si al relatiilor, in privinta acestor chestiuni.

Atentie la: discutii in grupuri, cercul de cunostinte, asociatii, proiecte la scara larga.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.