Home / Horoscop saptamanal / Leu 3 – 9 decembrie 2018

Leu 3 – 9 decembrie 2018

HOROSCOP LEU 3 – 9 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, calatorii, secrete, lege, cheltuieli, rabufniri, iubire, intimitate, copii

 

In primele zile si in special luni, pot exista evenimente iesite din comun legate de evolutia ta, studii, calatorii, strainatate, procese, actiuni legale, legatura cu familia, rudele, prietenii si anturajul, camin, beneficii din imobiliare, tranzactii, comunicare sau transport. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara din punct de vedere al devotamentului, sacrificiilor si eliminarii dependentelor, si sa intelegi necesitatea lor.

In plus, joi se incheie perioada de revizuire a ideilor, mentalitatii si informatiilor referitor la actiuni casnice, legate de camin, proprietati imobiliare, familie, parinti, locuri natale, acoperirea nevoilor de baza si implinirea sufleteasca. Pentru o saptamana ai liber sa iti ajustezi gandirea, atitudinea si interesele in mod corespunzator.

De luni pana vineri poti fi visator, impresionabil si senzitiv cu privire la relatiile intime si sufletesti, stabilitatea emotionala, regenerarea afectiva si financiara, resurse externe sau la comun. Fii inspirat si fermecator, insa evita idealismul si sacrificiile, ai grija la incidente neprevazute, pierderi, confuzii, secrete, crize si dezamagiri.

In plus, Luna Noua de vineri te indeamna teoretic spre noi inceputuri legate de relatiile romantice, exprimarea sentimentelor si creativitatii, activitati artistice sau educative, iubire, copii, joaca, placeri, hobbyuri si distractii. Practic, atentie la temperament, neclaritate, confuzii, secrete, rabufniri, agresivitate si impulsivitate. Profita insa ca sa faci planuri de viitor realiste, cu speranta si incredere, pe care sa le pui in practica mai tarziu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.