Home / Horoscop saptamanal / Leu 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Leu 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

HOROSCOP LEU 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018

Atentie la tensiuni in camin, familie, cu apropiatii, autoritatile sau strainatatea

 

Referitor la camin, proprietatile imobiliare, familie, locurile natale, acoperirea necesitatilor de baza si implinirea sufleteasca, pana joi, dar in special luni, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri. Totusi, ia in calcul si o schimbare importanta pe plan sentimental sau financiar, deoarece poti intampina situatii tip surpriza.

Cu privire la relatii, atractii si beneficii materiale, tot pana miercuri poti avea parte de evenimente neprevazute ce tin de interactiunea cu rudele, relatia cu apropiatii si veniturile din tranzactii, educatie sau comunicare. In legatura cu acestea, de miercuri, pentru trei saptamani renegociezi contracte, iti reevaluezi abordarea si atitudinea.

Incepand tot de miercuri, esti preocupat mai mult de relatiile romantice, exprimarea sentimentelor si creativitatii, activitati artistice sau educative, iubire, copii, joaca, hobbyuri si distractii. Incearca sa te observi si sa te concentrezi pe aceste subiecte, deoarece peste vreo trei saptamani vei avea ocazia sa iti revizuiesti mentalitatea si atitudinea.

De sambata pana martea ce vine sunt favorizate descoperirile, clarificarile si intuitia in legatura cu originile tale, familie, intimitate, camin, resurse externe, siguranta emotionala, depasirea crizelor si acoperirea nevoilor de baza. Profita pentru a lua initiative cu succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.