Home / Horoscop saptamanal / Leu 29 aprilie-5 mai 2019

Leu 29 aprilie-5 mai 2019

HOROSCOP LEU 29 APRILIE – 5 MAI 2019

Incepand de marti, in urmatoarele cinci luni pot exista intarzieri, amanari, limite si bariere referitor la disciplina si rutina zilnica, eforturile fizice, regimul de viata, serviciu, sanatate, conditiile de munca si trai. Poti reconsidera decizii mai vechi si pot avea loc lectii de viata care sa accentueze necesitatea maturizarii, organizarii si asumarii responsabilitatilor fata de felul in care muncesti si te ingrijesti de tine.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de obiectivele tale in viata, scopurile pe care vrei sa le atingi, cariera, planul profesional, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statut social, faima si reputatie. Luna Noua de duminica poate reprezenta sansa unui nou inceput.

Concentreaza-te pe: educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. Anumite situatii te pot forta sa iei decizii rapide si drastice, dar incearca sa dai dovada de adaptabilitate, rabdare si intelepciune. Deschiderea catre noi perspective si curajul folosit in mod cumpatat iti pot fi de folos in orice intalniri, discutii sau tranzactii ce iti pot aduce noi experiente, te pot face sa evoluezi si sa te afirmi. Succesul depinde de receptivitatea fata de nou sau diferit.

Atentie la: spirit conflictual in grupari sau organizatii, tensiuni in dragoste, cu copiii sau in colectivitate, jocuri de noroc, blocaje in afaceri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.