Home / Horoscop saptamanal / Leu 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Leu 28 ianuarie – 3 februarie 2019

HOROSCOP LEU 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2019

Referitor la studii, perfectionare, cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si chestiuni legale, ai capacitatea de a actiona in forta pentru a te reinventa si poti avea parte de schimbari care sa-ti deschida noi orizonturi. Pot avea loc evenimente neobisnuite, proiecte iesite din comun, provocari sau tentatii legate de activitati recreative, copii, joaca, iubire, legaturi sentimentale si beneficii din arta sau creativitate.

Poti avea succes in: intalniri, demersuri, negocieri sau tranzactii ce tin de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, contracte, asocieri, cuplu sau casnicie. Poti oficializa un parteneriat, poti pune bazele unei colaborari si poti legaliza relatia de dragoste.

Concentreaza-te pe: obligatii si responsabilitati, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, serviciu, rutina zilnica, sanatate si regimul de viata. In aceste privinte ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa pui in practica strategii pline de ambitie pentru a-ti vedea visele implinite.

Atentie la: sanatate, serviciu, relatii colegiale, strainatate si drumuri lungi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.