Home / Horoscop saptamanal / Leu 27 noiembrie – 3 decembrie

Leu 27 noiembrie – 3 decembrie

HOROSCOP LEU 27 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE

Atentie la comunicare, transport, calatorii, tensiuni in relatia romantica sau cu copiii

Toata saptamana, in special marti, poti lua decizii legate de iubire, copii, activitati artistice sau distractive. Incepand de vineri, pana de Craciun iti sunt favorizate relatiile romantice si poti obtine venituri din hobbyuri, arta sau distractii.

Atentie insa, de duminica pentru trei saptamani este indicat mai degraba sa analizezi si revizuiesti atitudinea si interesele tale in toate aceste privinte, decat sa initiezi ceva nou.

Pana vineri ai grija la dificultati legate de comunicare, transport sau calatorii. De joi pana duminica atentie la tensiuni in relatia romantica sau cu copiii.

In jurul zilei de duminica ai sansa de a-ti extinde sau renova caminul, de a achizitiona unul sau de a primi o locuinta, cu ajutorul altor surse decat propriile finante.

Luna Plina de duminica te poate face sa te razvratesti impotriva prietenilor sau grupului din care faci parte. Construieste-ti propriul drum, insa fara sa renunti la idealurile tale sau ale celor din jurul tau. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.