Home / Horoscop saptamanal / Leu 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Leu 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

HOROSCOP LEU 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, calatorii, secrete, lege, cheltuieli, rabufniri, iubire, intimitate, copii

 

Pana saptamana viitoare, mai ales de sambata pana luni, pot exista evenimente iesite din comun legate de evolutia ta, studii, calatorii, strainatate, procese, lege, relatiile cu familia, rudele, prietenii si anturajul, camin, beneficii din imobiliare, tranzactii, comunicare sau transport. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara din punct de vedere al devotamentului, sacrificiilor si eliminarii dependentelor, si sa intelegi necesitatea lor.

Luni si marti inca mai poti lua initiative si decizii favorabile pe termen lung, cu privire la depasirea crizelor si obtinerea unui ajutor afectiv sau financiar extern. Totusi, pana lunea urmatoare ai grija la frustrari, accidente neprevazute si activitati riscante.

Spre sfarsitul saptamanii redevii interesat de actiuni casnice, legate de camin, proprietati imobiliare, familie, parinti, locuri natale, acoperirea nevoilor de baza si implinirea sufleteasca. De sambata, doua saptamani poti sa revezi informatii, sa regandesti lucrurile si sa iti ajustezi atitudinea. De duminica, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor cu familia, dorintelor de a imbunatati situatia locativa si beneficiilor din imobiliare.

Pana vineri si in special luni, poti avea una din cele mai bune zile ale anului datorita unui succes legat de dragoste, relatii romantice si cu copiii, activitati artistice, creative sau educative, joaca, placeri, hobbyuri si distractii. Pana miercuri fii insa atent la exagerari, excese, jocuri de noroc si dificultati de comunicare. Incearca sa vezi care iti sunt posibilitatile reale de expansiune si castig, si eventual sa iti schimbi perspectiva, viziunea si judecata. Pana lunea urmatoare ai grija si la tendinte agresive si impulsive.

Profita de ocaziile de crestere, progres, revizuire si schimbare ce ti se ivesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.