Home / Horoscop saptamanal / Leu 26 august-1 septembrie 2019

Leu 26 august-1 septembrie 2019

HOROSCOP LEU 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE  2019

Pana joi gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de viata ta si imbunatatirea ei, directia in care mergi, identitatea personala, vitalitate, comportament, infatisare, imaginea ta si felul in care esti vazut de ceilalti. Miercuri si joi sunt posibile vesti, informatii, intalniri sau demersuri neasteptate care sa-ti atraga atentia asupra acestor lucruri si sa-ti aduca noi perspective.

Incepand de joi, cel putin pana pe 14 septembrie lucrurile care sunt importante si spre care iti indrepti toate fortele tin de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, confortul personal si nivelul de trai. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In aceste privinte Luna Noua de vineri iti poate aduce noi sanse si oportunitati de a obtine ce iti doresti. Esti incurajat sa te desprinzi de trecut, sa actionezi concret, sa-ti folosesti resursele in mod diferit, sa inventezi noi reguli, sa pornesti intr-o noua directie sau sa aduci noutatea in situatiile existente. Succesul si reusitele tin de gasirea unor noi surse de venit, castiguri banesti, beneficii materiale, investitii, achizitii, folosirea eficienta a unor talente si abilitati native. Activitatile sau proiectele incepute in urmatoarele doua saptamani sunt favorabile si unor schimbari pe plan material, social si profesional, din punct de vedere al carierei, directiei profesionale, imaginii publice, al locului de munca, nivelului de trai si serviciilor pe care le prestezi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.