Home / Horoscop saptamanal / Leu 25 februarie – 3 martie 2019

Leu 25 februarie – 3 martie 2019

HOROSCOP LEU 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019

De vineri, pana pe 26 poti obtine avantaje si beneficii dinspre partener, din contracte, uniuni, parteneriate, uniuni si asocieri. Poti fi atras de o relatie de lunga durata, ti se pot imbunatati legaturile personale, poti avea parte de orice negocieri cu succes si poti pune bazele a noi colaborari.

Poti avea succes in: orice actiuni si initiative legate de regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor, intimitate, legaturi sufletesti, imprumuturi, surse externe de bani, posesiuni la comun, mosteniri sau partaje.

In plus, pot avea loc intalniri si actiuni profesionale reusite, ti se poate imbunatati imaginea publica si poti obtine profit dinspre autoritati, din faima, reputatie si statutul social.

Concentreaza-te si fii atent la: obligatii si responsabilitati, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, serviciu, legaturi colegiale, rutina zilnica si regimul de viata. Pana vineri pot aparea noi posibilitati si directii, poti fi tentat de anumite relatii, investitii sau contracte, pot avea loc intalniri neasteptate si persoane sau proiecte care sa iti starneasca interesul. Ai grija la evenimente neprevazute, impulsivitate si instabilitate pe plan relational si financiar, datorate acestor noi perspective, nevoii de noutate si dorintei de a face o schimbare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.