Home / Horoscop saptamanal / Leu 25-31 martie 2019

Leu 25-31 martie 2019

HOROSCOP LEU 25 – 31 MARTIE 2019

De duminica, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre actiuni colective, sociale sau umanitare, obtinerea popularitatii, asociatii, afaceri si proiecte de viitor. Ai tendinta sa iti consumi energia prin activitati de grup, in corporatii sau organizatii.

Poti avea succes in: a obtine ajutor financiar si sprijin afectiv din afara, avantaje si beneficii din lucruri la comun cu altcineva, incepand de marti, pentru aproape o luna. Apropierea fizica si relatiile intime pot cunoaste o intensitate marita, poti stabili legaturi sufletesti profunde, poti obtine imprumuturi, poti primi o mostenire sau castiga un partaj. Chiar in prima parte a saptamanii pot exista noi oportunitati tentante sau situatii iesite din comun, in special din punct de vedere al statutului social, autoritatilor sau carierei.

Concentreaza-te tot pe: regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, legaturi intime si de suflet, resurse externe, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. Joi se incheie perioada de revizuire a intereselor si mentalitatii, insa ramai preocupat de aceste lucruri inca trei saptamani, in care te poti folosi de clarificarile si constientizarile din ultima perioada. Pana la inceputul lunii viitoare poti fi mai mult intuitiv, imaginativ si visator, asa ca exista riscul unor confuzii, dezamagiri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de joi.

Atentie la: obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturile fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.