Home / Horoscop saptamanal / Leu 24-30 iunie 2019

Leu 24-30 iunie 2019

HOROSCOP LEU 24 – 30 IUNIE 2019

Desi te implici in continuare in activitati ascunse, legate de relatii si cercetari secrete, meditatie si analiza, incepand de joi, pentru vreo trei saptamani te intereseaza mai mult directia in care mergi, imaginea personala, vitalitatea, comportamentul si infatisarea. Pana spre sfarsitul lui august oscilezi asupra unor idei, abordari si atitudini ce tin atat de viata si identitatea proprie, cat si de introspectie, sacrificii si eliminarea a ceea ce iti face rau. In luna iulie vei avea ocazia sa revizuiesti mentalitati si preocupari in ambele domenii de viata.

Poti avea succes in: prima parte a saptamanii, in ceea ce priveste popularitatea, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, afaceri la scara larga. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii din actiuni colective si umanitare, tehnici de viitor si domenii noi, poti fi mai sensibil si plin de inspiratie decat de obicei. Poti avea succes in activitati de grup, poti castiga popularitate sau te poti implica intr-un proiect la scara larga. Se poate sa faci alegeri pe baze emotionale, sa fii destul de idealist si impresionabil, asa ca ai grija la tentatii, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te si fii atent la: imbunatatirea psihicului, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, intrajutorare, sacrificii, dependente, persoane ascunse sau nocive. In aceste privinte pot avea loc evenimente neprevazute legate de imaginea publica, cariera, statutul social si relatia cu autoritatile. Situatiile pot aduce schimbari de directie, noi oportunitati, resurse, noi inceputuri sau abordari, insa ar putea implica finalitati ale unor stari sau renuntari la anumite atasamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.