Home / Horoscop saptamanal / Leu 24-30 decembrie 2018

Leu 24-30 decembrie 2018

HOROSCOP LEU 24 – 30 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, rabufniri, crize, tensiuni in dragoste sau cu copiii

Luni si marti perceptiile, senzatiile si imaginatia iti pot aduce atat o schimbare de conceptie, cat si confuzii si neclaritati legate de iubire, gasirea fericirii, legaturi romantice, copii, petrecerea timpului liber, distractii, activitati sociale, educative, artistice si de creatie. Poti capata o noua viziune si intuitia iti poate arata o noua cale, insa pot avea loc neintelegeri, deziluzii si dezamagiri, iar dependenta de intimitate si de ajutorul afectiv sau financiar extern iti pot crea dificultati. Aceasta tendinta importanta, de durata, o poti avea incepand de vineri pana in toamna viitoare, asa ca incearca sa clarifici ce simti si gandesti.

De marti, o saptamana dar cel putin pana vineri, farmecul personal, perseverenta, pasiunea si puterea de convingere te favorizeaza cu privire la relatia cu parintii si familia, infrumusetarea caminului, imbunatatirea situatiei locative si tranzactiile imobiliare.

Alte lucruri importante tin de serviciu, colegi, venituri din munca, imbunatatirea conditiilor de trai, regimul de viata, eforturi fizice si sanatate. De marti pana vineri poti imbunatati relatiile si poti creste beneficiile, iar de sambata pana miercurea ce vine ai ocazia sa iei decizii favorabile pe termen lung. Tot de sambata, un an ai sansa de a-ti pune visele in practica, de a cladi un nou drum cu incredere in fortele proprii dar si intr-un ajutor extern, in instincte, simturi si premonitii, si de a imbina speranta, inspiratia si credinta, cu strategia si realismul. Ca atare, pune-ti o dorinta in aceste privinte in noaptea dintre ani.

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.