Home / Horoscop saptamanal / Leu 23-29 septembrie 2019

Leu 23-29 septembrie 2019

HOROSCOP LEU 23 – 29 SEPTEMBRIE  2019

Incepand de luni, pentru o luna evenimentele importante tin de socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, educatie, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri si idei.

In aceasta saptamana situatiile iti aduc in prim plan mai mult aceste chestiuni, cel putin din punct de vedere al preocuparilor, vestilor, intalnirilor, relatiilor, castigurilor si lucrurilor care te atrag. Pot exista atat limitari sau constrangeri, cat si ocazii excelente, dar ai ocazia sa imbini placutul cu utilul si sa iei decizii practice, favorabile si durabile in timp.

Tot aici si Luna Noua de sambata iti aduce noutate, noroc, noi sanse si perspective, intense, impresionante sau eliberatoare. In urmatoarele doua saptamani pot aparea persoane, proiecte sau oferte care sa te tenteze, sa te incante si sa te cucereasca. Poti sa aplanezi conflicte privind rudele sau vecinii, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi relatii de prietenie, sa investesti in mijloace de comunicare si transport, sa renegociezi castiguri din socializare sau comert. Profita de aceasta perioada ca sa faci schimbari pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.