Home / Horoscop saptamanal / Leu 23 – 29 iulie 2018

Leu 23 – 29 iulie 2018

HOROSCOP LEU 23 – 29 IULIE 2018

Atentie la incidente, conflicte, tensiuni in public, cu partenerul sau autoritatile

In privinta finantelor, a veniturilor, posesiunilor si nivelului de confort, luni si marti poti vedea mai bine realitatea, dar poti avea parte de dezamagiri sau deziluzii. De miercuri pana sambata ai insa ocazia sa gasesti solutii si rezolvari legate de serviciu si castigurile provenite din munca, pentru a-ti imbunatati regimul de viata si conditiile de trai.

De luni iti revin optimismul si stralucirea, si o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa si initia actiuni personale. De joi, trei saptamani ai de revizuit comportamentul, infatisarea, exprimarea in fata celorlalti, dar si felul in care privesti viata, iar in jurul zilei de duminica poti intelege mai bine ca este necesar sa te indrepti spre o noua etapa a vietii tale.

Pentru doua saptamani, in special joia viitoare, atentie la impulsivitate in public, agresivitate in societate, conflicte, procese, tensiuni cu partenerul, colaboratorii sau autoritatile. In plus, si saptamana aceasta, cel putin miercuri si vineri, ai grija si la temperament si incidente din graba sau neatentie.

Eclipsa Lunara de vineri poate accentua toate aceste probleme si te poate indemna sa rabufnesti in mod haotic si necorespunzator, cel putin in cuplu, cu asociatii sau in relatiile directe cu o alta persoana. Incearca sa te detasezi, sa iti controlezi instinctele si sa intelegi corect toate punctele de vedere inainte de a lua o hotarare. Abea peste o luna poti pune in practica decizii favorabile, asa ca incearca sa faci alegeri rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.