Home / Horoscop saptamanal / Leu 22 – 28 octombrie 2018

Leu 22 – 28 octombrie 2018

HOROSCOP LEU 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente si tensiuni in camin sau familie, cu sefii sau autoritatile

 

Si in aceasta saptamana totul se concentreaza pe actiuni casnice, camin, imobiliare, familie, locuri natale, acoperirea nevoilor de baza si implinirea sufleteasca. Chiar incepand de marti, pentru o luna te implici in actiuni legate de locuinta si proprietatile tale, familie, parinti, siguranta emotionala si implinirea propriilor necesitati.

Referitor la aceste lucruri, luni ai putere de convingere si poti descoperi noi informatii, iar de vineri, pentru o saptamana, in special lunea urmatoare, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri.

Miercuri si vineri pot avea loc situatii neprevazute, relatii sau persoane care sa te provoace sau sa te constranga. In plus, Luna Plina de miercuri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta imaginii publice si te poate dezechilibra emotional. Insa ai ocazia, cel putin vineri si duminica, sa intelegi cum sa iti imbunatatesti reputatia si statutul social, ce atitudine sa ai fata de camin si viata de familie, si sa gasesti solutii de stabilitate cu efect pe termen lung. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.