Home / Horoscop saptamanal / Leu 22-28 aprilie 2019

Leu 22-28 aprilie 2019

HOROSCOP LEU 22  – 28 APRILIE 2019

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea rferitor la disciplina si rutina zilnica, eforturile fizice, regimul de viata, serviciu, sanatate, conditiile de munca si trai. De miercuri reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla, iar de martea viitoare felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil fata de felul in care muncesti si te ingrijesti de tine.

Poti avea succes in: orice intalniri, discutii, intelegeri sau tranzactii ce tin de principii, legi, chestiuni intelectuale, lucruri sau persoane aflate la distanta, de duminica incepand, pentru cateva zile. Poti castiga un proces, poti incepe un curs certificat si te poti implica in activitati educative sau pe internet, mai ales daca e vorba de grupuri mari de oameni. Mai poti avea parte de actiuni si initiative reusite legate de asociatii, corporatii, afaceri la scara larga, turism, transport sau relatia cu strainatatea. Exista tendinta de a avea reactii rapide in colectivitate si in drumurile lungi, asa ca evita graba, nerabdarea si impulsivitatea.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, succesul social, planul profesional, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imagine publica, faima si renume. Atentie la reputatie, statut social si autoritati, mai ales in jurul zilei de marti. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de cercul de cunostinte, organizatii, asociatii, corporatii, afaceri la scara larga, proiecte ce tin de viitorul apropiat, popularitate, actiuni sociale sau umanitare, pana sambata inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.