Home / Horoscop saptamanal / Leu 21-27 ianuarie 2019

Leu 21-27 ianuarie 2019

HOROSCOP LEU 21 – 27 IANUARIE 2019

In continuare te implici in tot felul de activitati legate de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, parteneriate si colaborari. De joi incolo, pana pe 10 februarie esti foarte interesat si preocupat de aceste lucruri, iar spre sfarsitul saptamanii pot avea loc intrevederi, reuniuni, demersuri si discutii importante.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind completarea educatiei, calatorii sau legaturi la distanta, relatia cu strainatatea si actiuni legale. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de exprimarea sentimentelor, iubire si recunoasterea meritelor tale pe un plan mai larg. Eclipsa de luni accentueaza propria ta viata si identitate, asa ca se poate sa incepi o noua poveste de dragoste sau sa ai un succes pe plan personal.

Concentreaza-te pe: indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, serviciu, rutina zilnica, sanatate si regimul de viata. In aceste privinte poti primi vesti surprinzatoare, iti poti schimba punctul de vedere si poti primi noi oportunitati.

Atentie la: sanatate, serviciu, relatii colegiale, strainatate si drumuri lungi, atitudine, temperament, impulsivitate, accidente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.