Home / Horoscop saptamanal / Leu 20-26 mai 2019

Leu 20-26 mai 2019

HOROSCOP LEU 20 – 26 MAI 2019

De marti, pentru o luna activitatile care devin importante pentru tine si in care te implici direct si constant, tin de relatiile sociale, multimi, asociatii, organizatii, corporatii, actiuni umanitare, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. Si mental esti preocupat de aceste lucruri in urmatoarele doua saptamani, perioada care este favorabila demersurilor, intrevederilor, planificarii si aflarii unor lucruri noi. Poti lega noi cunostinte, poti castiga popularitate, poti participa la dezbateri colective si poti gasi noi idei de viitor. Chiar marti poate fi o zi aglomerata, plina de informatii, vesti sau intalniri. Concentreaza-te pe ce e important, evita sa te imprastii in mai multe directii si fii mai atent la detalii.

Poti avea succes in: initiative ce tin de imbunatatirea psihicului, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, spiritualitate, credinta sau eliminarea lucrurilor nocive. In special miercuri este o zi buna pentru schimbare si actiuni inovatoare ce iti pot deschide un nou drum.

Concentreaza-te pe: serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Se poate sa fie nevoie sa faci anumite ajustari necesare, pot avea loc lectii de viata prin care trebuie sa treci si evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Atentie la: discutii in grupuri, cercul de cunostinte, asociatii, proiecte la scara larga.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.