Home / Horoscop saptamanal / Leu 20 – 26 august 2018

Leu 20 – 26 august 2018

HOROSCOP LEU 20 – 26 AUGUST 2018

Atentie la temperament, incidente, excese, camin, rude, tensiuni in familie sau la serviciu

 

De joi pana duminica ai grija la probleme de comunicare, tensiuni in anturaj, cu rudele, cei apropiati sau la serviciu, dificultati legate de intelegeri sau tranzactii.

De vineri pana martea urmatoare poti obtine noi perspective legate de viata ta personala, identitatea ta, comportament, energia vitala, felul in care te exprimi, te infatisezi si esti vazut de ceilalti. Atentie la excese fizice sau alimentare, exagerari si supraevaluari, pentru a evita momente de oboseala, neputinta sau stress, conflicte si dificultati in familie.

Incepand de joi, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, cresterea nivelului de trai, imbunatatirea confortului personal si acumularea materiala. Mai mult, pana saptamana ce vine ai oportunitatea de a face schimbari benefice pe termen lung referitor la cariera, locul de munca, beneficii, venituri si stabilizarea materiala. Chiar si Luna Plina de duminica te poate ajuta sa gasesti solutii concrete pentru a avea succes pe plan financiar si profesional, ca sa obtii un imprumut sau un ajutor financiar, sa ai acces la anumite resurse externe, sa te redresezi psihic si sa echilibrezi securitatea materiala cu cea emotionala. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu impulsive!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.