Home / Horoscop saptamanal / Leu 2 – 8 iulie 2018

Leu 2 – 8 iulie 2018

HOROSCOP LEU 2 – 8 IULIE 2018

Atentie la temperament, atitudine, tensiuni in cuplu si relatiile personale

 

Pana joi ai calea deschisa unor solutionari si castiguri ce tin de relatii sau actiuni confidentiale, imbunatirea psihicului, eliminarea a ceea ce iti face rau, implinirea nevoilor sufletesti si de baza, iar de joi pana duminica poti constientiza si repara situatii legate de intimitate, camin, familie, depasirea crizelor, resurse pentru a te redresa afectiv si financiar.

De marti pana joi ai grija la incidente, comportament, impulsivitate, conflicte si tensiuni in cuplu, cu partenerul, colaboratorii, publicul sau oamenii cu care intri in contact. De vineri pana lunea ce vine poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de identitatea personala, felul in care te comporti si te exprimi, familie, camin si imobiliare.

Incepand de sambata, in urmatoarele trei luni si in special la sfarsit de august, ai puterea de a face schimbari mult mai usor pe plan social si profesional, din punct de vedere al serviciului, conditiilor de munca si trai, al sanatatii, carierei, directiei profesionale, statutului social si imaginii publice. Profita de aceasta perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.