Home / Horoscop saptamanal / Leu 2-8 decembrie 2019

Leu 2-8 decembrie 2019

HOROSCOP LEU 2 – 8 DECEMBRIE  2019

In ultimele doua luni gandurile tale s-au indreptat exclusiv catre activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si nevoile sufletesti. Desi este ultima saptamana in care esti preocupat de aceste lucruri, pana in primele zile din 2020 inca mai ai capacitatea de a actiona si de a prelua intiative, ca urmare a strategiilor pe care le-ai planificat. Prima parte a saptamanii este favorabila pentru schimbari in bine, atat pentru discutii, redresari si descoperirea de noi informatii, cat si pentru atragerea unor situatii, resurse, castiguri si lucruri pe care ti le doresti. Ai incredere in instinctele tale.

Totusi, activitatile in care te implici in mod concret raman in continuare cele ce tin de puterea personala, afirmare, recunoasterea meritelor, placeri, fericire, iubire, legaturi romantice, exprimarea sentimentelor, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. In a doua parte a saptamanii pot avea loc evenimente care sa te faca impresionabil, empatic, generos, idealist si visator. Iti poti folosi intuitia, inspiratia si farmecul personal, insa ai grija la confuzii, situatii, persoane si proiecte false sau amagitoare. Incearca sa ramai ancorat in realitate.

Unul din cele mai importante momente ale anului are loc luni, cand norocul, optimismul si tendinta de expansivitate te pot ajuta, pana in decembrie viitor, sa atingi un succes real referitor la locul de munca, responsabilitati, obligatii, reguli, disciplina si regimul de viata, rutina zilnica, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Chiar acum, in aceasta luna, poti face schimbari neasteptate de directie in aceste privinte, cu efect favorabil pe termen lung. In plus, aceasta saptamana este o perioada excelenta din punct de vedere afectiv, relational, material si financiar. Ai ocazia sa descoperi ce ti se potriveste, sa imbini placutul cu utilul, sa iti implinesti dorintele, sa obtii ceea ce iti face placere, te incanta si te atrage din punct de vedere al serviciilor pe care le prestezi, atmosferei si conditiilor in care muncesti si traiesti. Fii deschis la orice noi proiecte, persoane, situatii si experimente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.