Home / Horoscop saptamanal / Leu 19-25 noiembrie 2018

Leu 19-25 noiembrie 2018

HOROSCOP LEU 19 – 25 NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente neprevazute, conflicte in iubire, cu copiii, prieteni, rude sau anturaj

De joi, o luna te implici concret in relatiile romantice si cu copiii, activitati artistice, creative sau educative, joaca, placeri, hobbyuri si distractii. Chiar de atunci, o saptamana si in special lunea urmatoare, poti avea parte de noroc si succes. Insa in aceste privinte, zece zile ai grija la exagerari, secrete, confuzii, informatii omise sau false, dificultati de comunicare sau miscare, iar pana in decembrie la tendinte agresive si impulsive.

Referitor la depasirea crizelor si obtinerea unui ajutor afectiv sau financiar extern, de joi pana martea ce vine, actiunile si strategiile pot fi stabile si durabile in timp. Totusi, pana in decembrie ai grija la frustrari, incidente neprevazute si activitati riscante.

Pe plan relational si material, de sambata, o saptamana pot exista situatii iesite din comun ce ar putea provoca tensiuni in legaturile cu familia si cei apropiati, schimbari bruste in camin, in relatia cu rudele, prietenii si anturajul, dar si in legatura cu beneficiile din tranzactii imobiliare, comert, activitati de comunicare sau transport.

De duminica iti revin idealismul privind siguranta emotionala si interesul in stiinte oculte, investigatii spirituale si magie. Pot avea loc momente de iluminare, dar si dezvaluiri de secrete sau dezamagiri ce tin de control, pierderi, intimitate, lucrurile altora sau la comun.

Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta colectivitatii, popularitatii si aprecierii meritelor tale, dar si a gasirii unui echilibru intre ceea ce ai de oferit si ce primesti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.