Home / Horoscop saptamanal / Leu 19-25 august 2019

Leu 19-25 august 2019

HOROSCOP LEU 19 – 25 AUGUST 2019

Incepand de miercuri si mai ales de vineri incolo, pentru cel putin trei saptamani te preocupa lucrurile care tin de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, confortul personal si nivelul de trai. Aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si iti doresti.

Pana la sfarsitul lunii chiar ai o perioada buna pentru eforturi si actiuni concrete de obtinere a ceea ce te atrage si ti se potriveste. Ti se pot deschide noi oportunitati profesionale, pot aparea proiecte noi, poti face schimbari si poti porni intr-o noua directie. Succesul si reusitele tin de gasirea unor noi resurse, castiguri materiale, investitii, achizitii, cresterea veniturilor si folosirea eficienta a unor talente si abilitati native.

Totusi, pana saptamana viitoare gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de viata ta si imbunatatirea ei, directia in care mergi, identitatea personala, vitalitate, comportament, infatisare, imaginea ta si felul in care esti vazut de ceilalti. Pot exista noi perspective de crestere, poti afla noi informatii si pot avea loc intalniri sau demersuri care sa iti ofere un progres si o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Poti incepe un nou hobby, te poti implica intr-o poveste de dragoste, poti obtine un succes personal si poti avea parte de reusite in intalniri romantice sau sociale.

Pe termen lung, de sambata, in urmatoarele doua luni pot exista anumite schimbari de conceptie legate de puterea personala, afirmare, sentimente, iubire, ce iti face placere si te face fericit copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta. Aceasta perioada este de revizuire a principiilor dupa care te ghidezi in legatura cu relatiile de dragoste si fericirea ta, mai ales din perspectiva intimitatii, sexualitatii si obtinerii unui ajutor din partea celorlalti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.