Home / Horoscop saptamanal / Leu 18-24 martie 2019

Leu 18-24 martie 2019

HOROSCOP LEU 18 – 24 MARTIE 2019

De miercuri, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de studii, perfectionare, cursuri certificate, redirectionare profesionala, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese si actiuni juridice.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de atingerea obiectivelor, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imbunatatirea faimei, imaginii publice si statutului social. Poti avea intalniri, reuniuni si actiuni sociale reusite in care sa iti arati spiritul de lider, ti se poate imbunatati imaginea publica si poti lua initiative eficiente pe plan profesional. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, iar actiunile tale iti pot stabiliza si consolida statutul, renumele si reputatia. Este un moment bun sa elimini fricile, retinerile si angoasele, dar si sa cauti noi scopuri de atins in viata si noi aspiratii profesionale. Poti obtine crestere, beneficii si recunoastere in cariera datorita eforturilor tale la locul de munca, dar sunt posibile conflicte in public si dificultati in relatia cu ceilalti.

In plus, poti obtine avantaje si beneficii dinspre partener, din contracte, procese, parteneriate, uniuni si asocieri. Se pot imbunatati legaturile personale si sentimentale, in mod special relatia de cuplu si atmosfera in casnicie. Poti gasi noi metode de conciliere, poti avea parte de orice negocieri cu succes, poti pune bazele a noi asocieri, colaborari sau parteneriate pe termen lung si poti castiga din contracte, mai ales daca sunt legate de lucrul cu publicul, activitati artistice, educative sau de creatie. Poti avea parte de noroc, succes, noi cai si sanse de a gasi activitati sau relatii profitabile si potrivite pentru tine. Fii deschis experimentelor, insa incearca sa fii chibzuit, sa ramai principial si sa eviti exagerarile.

Concentreaza-te pe: regenerarea afectiva si financiara, legaturi intime si sufletesti, depasirea crizelor si pierderilor, resurse externe, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari si clarificari la nivel de mentalitate si interese. Ai ocazia sa fii intuitiv, sa intelegi care sunt blocajele si ce tendinte negative iti fac rau, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri sau amanari.

Atentie la: accidente, dificultati de comunicare, agresivitate, impulsivitate. Luna Plina de joi poate accentua nevoia unei schimbari de mentalitate, decor si anturaj, si a echilibrarii zilei de azi si lucrurilor, locurilor si persoanelor pe care le stii, cu viitorul tau si cele pe care ti-ai dori sa le cunosti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.