Home / Horoscop saptamanal / Leu 18 – 24 iunie 2018

Leu 18 – 24 iunie 2018

HOROSCOP LEU 18 – 24 IUNIE 2018

Atentie la incidente, secrete, sanatate, tensiuni cu colegii, in familie sau cuplu

 

Luni si marti poti avea un succes legat de camin, familie, imbunatatirea starii psihice, relatii de suflet si activitati confidentiale, iar de marti pana joi iti sunt favorizate legaturile intime, obtinerea unor resurse suplimentare de venituri, ajutorul moral sau afectiv.

De marti, pentru cinci luni iti poti clarifica puterea de regenerare, relatiile intime, sursele suplimentare de venituri, abilitatile psihice si premonitiile.

Tot de marti, pana joi atentie la temperament, atitudine si conflicte in cuplu, in relatiile personale, asocieri si colaborari. De joi, pentru o saptamana, in special sambata si miercurea ce vine, ai grija la relatiile colegiale, legaturile secrete, epuizare fizica sau psihica, iar de sambata pana luni la comportament, legatura cu parintii si cei din familie.

Incepand de joi, o luna poti fi retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri proaste poti renunta. De miercuri pana sambata chiar poti elimina situatii, persoane si tendinte ce nu te ajuta sa iti atingi scopurile. Atentie la imaginea publica si autoritati. Profita de aceasta perioada pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.